CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 20, 2011

Berita Yang Tak Best

Ari ni dapat berita yang tak best... lepas ni kena tukar bilik... mencik... mencik....nape la saya dipilih... waaa...waa... cite die cam nie.... bulan 5 ngan bulan 8 ni ade 2 orang staf nak pencen... bahagian perkhidmatan ngan kontrak... yang bahagian perkhidmatan dah orang ganti... tapi bahagian kontrak ...? sape nak ganti... sila angkat tangan...hahahhaha... saya menjadi mangsa.... tak suke...tak suke.... tak suke.....

Start bulan 8 ni saya kena buat 2 kerja dalam satu masa.... warghhhh... tak nak... kena kira claim lagi... kena jual borang sebutharga ngan tender lagi.... lepas tu kena duk dalam bilik kontrak sorang2.... lagi la tak suka... saya tak nak kena tukar ke bilik tu... saya nak duduk kat deparment kewangan cam sekarang... ade kawan... kalau kena duk bilik kontrak..duk sorang2... tak nak... tak suke....

Sapa2 yang nak tukar kemaman..? sape..? sape..? jawatan N17.. bagitau saya ye.... .kalau ada orang tukar ke sini... jadi saya tak payah la kena tukar bilik....anybody can help me....sesape yang nak tukar balik kemaman inform saya ye... kerjasama anda amat diperlukan......

Arap2 la still lagi di bilik kewangan.......

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}--

salam kenal..thanx folo my blog..dah folow balik dah ehehhe..

parah gak tu..if tukor tempat keje suasana lain nnti
tapi takpe..leh belajar benda baru..:-)

ummi harraz

salam... tq sbb dah follow balik...hihihi...

tu la pasal... kalau kena tukar tempat ni... lain sikit suasana die... kena belaja mende baru x kisah sgt, kena duk dalam bilik sorang2 lak tu....

MrS. F!zA

kita dh follow balik..hihi salam kenal ummi harraz..

kalo kita mtk tukar ok kan tp kalo ditukarkan tu yg tk best

ummi

tu la pasal fiza... tak suke.....mencik..