CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 23, 2011

23 Ramadhan

Dah lama rasanya tak buat entri kan... ntah la..lately saya malas sangat nak berblog.. mood x mari kot... Ari ni dah 23 Ramadhan... lagi seminggu kita nak raya... Sekejap je rase nye...Ramadhan akan tinggalkan kita.... Mudah2an kita akan bertemu semula ngan Ramadhan tahun depan... Insyallah...

Sekarang ni lagu raya dah banyak berkemundang di radio... di tv... mood raya makin memuncak... Ari ahad baru ni pegi kuantan... cari keperluan raya sikit2... pegi berdua je ngan walid.. Harraz tak bawak... tempat ramai orang... tak sesuai bawak Harraz... dia cepat boring... baik tak bawak... kecian dia.. panas... nanti tak pasal2 mengamuk....

keperluan Harraz dah ready... cuma tinggal songkok ngan kasut je belum beli lagi.... Songkok baru je beli tahun lepas..tapi sekejap je tak padan... Tahun ni kena beli size besar sikit la.. boleh pakai lama.... Yang ummi ngan walid ala kadar je.. ambik yang wajib jer.. raye ni tuk anak2 je... budak2 yang hepy lebih....  Insyallah.. cuti weekend ni nak pegi kuantan lg... last preparation punya.... harap2 la walid rajin melayan kerenah isteri mu ini... Cayang Walid.....
Ni tahun lepas punya tema.. tahun ni tema kaler 'Coklat Gelap'

3 comments:

NOR

nor pn juz prepare utk husband n naufal je,nor punye xbeli pn juz pakai jubah yg sedia ada je...bgsnye harraz nk pakai songkok,naufal jgn harapla..=)

tema thn grey...pttnye ijau or coklat,time beli bj husband tu die ambk grey...grey pn grey la...=)

~~~Luv Harraz~~~

harraz suka sgt pakai songkok ..time beli ari tu nangis nk pakai terus...

bar kerark

Information is nice and good but it seems to be something is missing.all the categories got the same specifications and it still requires some more new things to be shown to the world.
St. Augustine Wedding Photographer